05年GCT真题答案解析

xiaoxiao 1月前 4

GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
语文部分参考答案 题号 答案 题号 答案 题号 答案 题号 答案 题号 答案   1 B  11 A  21 D  31 D  41 A    2 B  12 B  22 A   32 A   42 C    3 A  13 B  23 D  33 C   43 D    4 A  14 B  24 D  34 D   44 A    5 C  15 C  25 A   35 C   45 B   6 C   16 B  26 B  36 A  46 B    7 D  17 D   27 C   37 D  47 B    8 C  18 B   28 B  38 B  48 C   9 D  19 C   29 C  39 D   49 C   10 D  20 A  30 D  40 D  50 B   
第二部分  数学基础能力测试答案 (25题,每题4分,共100分)  1.
?1??1??1??1??1??1??1??1??1???1???1???1???1???1???1???1???2??3??4??5??6??7??8??9?的值是(  )。 
0.1?0.2?0.3?0.4?0.5?0.6?0.7?0.8?0.9A. 
98122   B.   C.   D.  
228191234567811?2?3?4?5?6?7?8?99?,分母??,所以正
234567899102分析:分子?确选项为A。 2.设
p为正数,则x2?px?99?(     )。 
A. (x?9)(x?11)     B. (x?9)(x?11) C. (x?9)(x?11) (x?9)(x?11)     D. 
分析:由于(x?9)(x?11)?x2?20x?99,(x?9)(x?11)?x2?2x?99,
(x?9)(x?11)?x2?2x?99,(x?9)(x?11)?x2?20x?99,根据题意便知正确选项
为C。 
3.在四边形ABCD中对角线AC,BD垂直相交于O点。若AC=30,BD=36,则四边形ABCD的面积为(    )。 
A.1080    B.840     C.720      D.540 
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 

A C 
分析:

 
如图,易知四边形ABCD的面积等于?ABD与?CBD的面积之和,其值为
11AC?BD??30?36?540,即正确选项为D。 224.某项工程8个人用35天完成了全工程量的还需要的天数是(    )。 
A.18      B.35      C.40       D.60 
分析:设完成剩余的工程还需要的天数是x,则8?35?项为C。 5.已知x? y?5且z?y?10,则x2?y2?z2?xy?yz?zx?(    )。1,如果再增加6个人,那么完成剩余的工程31(8?6)x,故x?40,即正确选2A.50      B.75      C.100      D.105 分




x?y?5,z?y?10,所以
z?x?5,从而
1x2?y2?z2?xy?yz?zx?[(x?y)2?(z?y)2?(z?x)2]?75,故正确选项为B。 
26.2005年,我国甲省人口是全国人口的c%,其生产总值占国内生产总值的d%;乙省人口是全国人口的e%,其生产总值占国内生产总值的省人均生产总值之比是(    )。 A. 
f%,则2005年甲省人均生产总值与乙
cdef   B. 
cedf   C. 
decf    D.  
cfdedh,乙省人均生产总cp分析:设全国人口为p,国内生产总值为h,则甲省人均生产总值为
值为
fhde,所以甲省人均生产总值与乙省人均生产总值之比是,即正确选项为D。 epcf7.复数z?(1?i)2的模z?(    )。 
A.4       B.22   C.2       D. 2 GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
分析:因为1?i?2,所以(1?i)2?1?i?2,即正确选项为C。 
28.三个不相同的非0实数a,b,c成等差数列,又a,c,b恰成等比数列,则A.4       B.2       C.-4      D.-2 
分析:根据条件可知2b?a?c,c2?ab,从而
a等于(   )。 bacaccc?()2,2???()2?,由于bbbbbbcca
?1,所以??2,?4,即正确选项为A。 
bbbacac注:本题根据?0,?0及2??可直接用排除法得到正确选项A。 
bbbb9.任取一个正整数,其平方数的末位数字是4的概率等于(   )。 
A.0.1      B.0.2      C.0.3     D.0.4 
分析:当所取正整数的各位数是2或8时,其平方数的末位数字就是4,所有正整数的各位数只有1,2,3,4,5,6,7,8,9,0等十种可能,所以要求的概率是
2?0.2,即10正确选项为B。  
10.一个圆锥形容器(甲)与一个半球形容器(乙),它们的开口圆的直径与高的尺寸如右图所示(单位:分米)。若用甲容器取水注满乙容器,则至少要注水(   )次。 A.6       B.8       C.12       D.16 分析:甲容器的容积是
?2?,乙容器的容积是,所以若用甲容器取水注满乙容器,则至123少要注水8次,即正确选项为B。 
11.在?ABC中,AB=10,AC=8,BC=6。过C点以C到AB的距离为直径作一圆,该圆与
AB有公共点,且交AC于M,交BC于N,则MN等于(    )。 A. 
33141    B. 4    C. 7   D. 13 4253分析: 
B M P 
 
如图,根据条件可知?ACB是直角三角形,由于CP是圆的直径,所以圆周角CMP和C
C N A 
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
NP都是直角,从而MN和CP都是正方形MCNP的对角线,所以
MN?CP?8?64?4,故正确选项为B。 105??a2?1?12.已知a?0,cos??,则cos????的值是(   )。 
6?2a?A. 
?3311  B. ?    C.     D.  2222a2?1a2?1分析:由于当a??1时,矛盾,所以a??1,cos???1,?1,这与cos??2a2a从而cos(???6)??3,即正确选项为A。 213.已知
p为反比例函数y?2图像上的一点,过p分别作两坐标轴的平行线,交Ox轴x于M,交Oy轴于N,则?MPN的面积为(    )。 
A. 
2     B.1        C. 
22   D.  24分析: 
N P M  
如图,?MPN的面积为
122x??,即正确选项为C。 2x214.设一个圆的圆心为
p?6,m?,该圆与坐标轴交于A?0,?4?,B?0,?12?两点,则p到
坐标原点的距离是(    )。 A.213    B.8         C.10      D.102 1(?4?12)??8。p到坐标原点的距离是62?(?8)2?10,即正确答案为C。 2分析:由于AB是圆的一条弦,所以圆心在线段AB的垂直平分线上,从而
m?GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
15.已知
tan??1,若圆?x?cos????y?sin???1的圆心在第四象限,则方程
22。 x2cos??y2sin??2?0的图形是(    )A.双曲线    B.椭圆      C.抛物线   D.直线 分析:由于圆
?x?cos????y?sin???1222的圆心在第四象限,所以
cos??0,sin??0,从而x为B。 16.设函数
cos??y2sin??2?0的图形是一个椭圆,即正确选项
f?x?的定义域是?0,1?,则函数 
g?x??1?x?f?sin?x??1?x?f?1?cos?x?的定义域是(   )。 
A. 
x?1   B. 0?x?1  C. x?0.5  D. 0.5?x?1 
?1?x?0,??1?x?1,?1?x?0,??分析:考虑?得?0?sin?x?1,解得0.5?x?1。即正确选项为D。 
??1?cos?x?0,?0?sin?x?1,???0?1?cos?x?117.函数A. 
B. C. D. 
f?x??xx在???,???上有(    )。 
?x?1??x?2?1条垂直渐进线,1条水平渐进线 1条垂直渐进线,2条水平渐进线 2条垂直渐进线,1条水平渐进线 2条垂直渐进线,2条水平渐进线 
x?1x?2x???x???分析:因为limf(x)??,limf(x)??,limf(x)?1,limf(x)??1,所以曲线
y?f(x)在???,???上有2条垂直渐进线,2条水平渐进线。即正确选项为D。 
18.设
f?x?在点x?0处可导,且
f?x??1?2f????n?1,2,3,??,则f??0?=(    )。 ?n?n处可导,所以其在点
A.0   B.1   C.2   D.3 分析:因为
在点
x?0x?0处连续,从而
1f()?f(0)12nf(0)?limf()?lim?0,f?(0)?lim?2。即正确选项为C。 
1nn??n??nn??n19.若
f?x?的二阶导数连续,且
x???limf???x??1,则对任意常数a必有

12345
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
x???。 lim??f??x?a??f??x???=(   )
A. 
a     B.1     C.0     D. af???a? 
分析:根据微分中值定理可知,存在介于x和x?a之间的?使得
f?(x?a)?f?(x)?f??(?)ax???。由于
x???lif???xm??,
所1以
lim[f?(x?a)?f?(x)]?limf??(?)a?a。即正确选项为A。 
x???220.设x。 lnx是f?x?的一个原函数,则不定积分?xf?(x)dx=(    )
A. 
231xlnx?x3?C   B. 2x?x2lnx?C 39x2lnx?x2?C       D.3x2lnx?x2?C 
?f(x)?x2lnx?2xlnx?x,?f(x)dx?x2lnx?CC. 
分析:由于
??,所以
?xf?(x)dx?xf(x)??f(x)dx?x2lnx?x2?C。即正确选项为C。 
且f?0??0,f?a??a,若g?x??f?x?在?0,a?内严格单调递增,
a21.设连续函数y是A. C. 
f?x?的反函数,则?a0?f?x??g?x??dx=(    )。 
af2?a??g2?a?       B. f2?a? 
2?f?x?dx           D. 2?g?x?dx 
00分析: 
a B A y?f(x) a  aaa如图,根据定积分的几何意义可知:?f(x)dx?A,?g(y)dy??g(x)dx?B,所以 
000?a[f(x)?g(x)]dx?A?B?a2?f2(a)。即正确选项为B。 0GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
?0???1??1??0??2???1???1??0?22.设向量?1???,则向量组??1,?2,?3,?4??2???,?3???,?4???,
??1??0??1??1??????????101??????1???的一个极大线形无关组是(   )。 
A. ?3,?4                 B. ?1,?2,?3,?4 C. ?1,?2,?3              D. ?1,?2,?4 
211??0211??0211??0???????1?1?1?1?1?1?1?1?1?1?1?1??????分析:因为?,所以向??1?100??0?2?1?1??0000????????001?1??0??01?1??001?1?????量组
??1,?2,?3,?4?的一个极大线形无关组是?1,?2,?4。即正确选项为D。 
?3?11???,则A的对应于特征值2的一个特征向量是(    )
23.设A=2。 01???1?12????1??1??0??1?????????A. 0     B. ?1     C. 1      D. 1 ?????????1??0???1??0??????????3?11??1??4??1??3?11??1??4??1?????????????????分析:因为?201??0???3??2?0?,?201???1???2??2??1?,
?1?12??1??3??1??1?12??0??2??0??????????????????3?11??0??0??0??3?11??1??2??1?????????????????2011??1?212011?2?2所以A的对应于特????????,???????1?,?1?12???1???3???1??1?12??0??0??0??????????????????1???征值2的一个特征向量是1。即正确选项为D。 ???0???24.已知X为n维单位列向量,X为X的转置,En为单位矩阵,若G=XX,则G等于(    )。 
TT2GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
A. 
G       B.?G       C.1       D. En 
分析:G2?XXTXXT?X(XTX)XT?XXT?G,即正确选项为A。 
abc325.设a,b,c是方程x?2x?4?0的三个根,则行列式bca的值等于(    )。 
cabA.1          B.0           C.-1           D.-2 分析:根据题意可知 
x3?2x?4?(x?a)(x?b)(x?c)?x3?(a?b?c)x2?(ab?bc?ca)x?abc, 
所以a?b?c?0,abc??4,从而 
abcbca?3abc?a3?b3?c3cab?3abc?[(a3?2a)?(b3?2b)?(c3?2c)] ??12?(?4?4?4)?0,即正确选项为B。   
2005年GCT逻辑试题参考答案 
(以下答案仅供参考)   1C  6D  11A  16D  21B  26C  31C  36D  41B  46D  
2D  7C  12D  17A  22A  27A  32C  37B  42B  47A  
3C  8D  13D  18B  23D  28C  33D  38D  43D  48A   
4B  9B  14D  19D  24C  29A  34A  39A  44D  49D  
5C 10C 15B 20C 25B 30A 35B 40A 45C 50C 
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
 
第四部分  外语运用能力测试(英语)(答案仅供参考) 
 
(50题,每题2分,满分100分) 
Part One     Vocabulary and Structure 
Directions: 
There are ten incomplete sentences in this part. For each sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that best completes sentence. Mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line though the center.  
1. To speed ____A____ your entry, please bring your Admission Card with you. 
A. up                         B. on C. cut                        D. down  
2. More thunderstorms ____C____ in summer than any other time of the year. 
A. happened                   B. have happened C. happen                     D. will happen  
3. Experts say the space rock is probably ____D____ more than U.S.$30,000. 
A. weighty                     B. costly C. valuable                     D. worth.    
4. Susan will come to watch him ____B____ at Wimbledon this week. 
A. played                      B. play C. to play                      D. playing  
5. Children don’t ___B_____ understand what are reciting, but gradually it will have in impact 
on thinking. 
A. played                       B. play C. to play                       D. playing  
6. Every year, thousands of college students apply for the CCTV Cup English Speech 
____D____. 
A. Argument                     B. Quarrel C. Debate                       D. Contest  
7.  ___B_____ shall we forget the day when we received the admission into Harvard University. 
A. No time                      B. Never 
C. No sooner                     D. Nonetheless  
8. The newly released movie was ____D____ as to arouse so much sensation among the young 
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
people. 
A. No time                      B. Never 
C. No sooner                     D. Nonetheless 
 
9. Today’s popular clothing chains ____C____ teenagers, who can be counted upon to change 
their tastes every 30 days. 
A. resort to                       B. attend to C. appeal to                       D. apply to   
10. There is going to be ___A_____ time for people to assess whether or not we have made the 
right decision in this time of urgency. 
A. sufficient                       B. additional C. efficient                        D. consequent  
Part Two   Reading  Comprehension 
Directions: 
In this part there are three passages and one advertisement, each followed questions or unfinished statements. For each of them, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the best one and. Mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line though the center.  
Questions 11—15 are based on the following passage:  
The first ancient Olympics were held in 776 B.C. The games got their name from Olympia, the Greek city where they took place. Like the summer Olympics of today, the ancient Olympics were held every four years. 
   Thousands of people from all over the Greek world came to watch. The main stadium held about 45,000 people. “We have accounts of visitor and pilgrims setting up tents all around the site.” Lisa Cerrato of Tufts University said. 
During the first Olympics, there  was only one competition—a 200-meter race. But over time the games grew to include wrestling, chariot racing, boxing, and other sports. Women were not allowed to compete, but they had their own separate games. 
“The ancient athlete became celebrities(名人), just like today. They often lived the rest of their lives being treated to free dinners.” Cerrato said, “City-states even tried to steal away each other’s athletes by offering them various awards.” 
The ancient Olympics existed until A.D.393. But the modern Olympics are still going strong.  
11. Where did the ancient Greeks hold their first Olympics? 
A. In Athens                      B. In Olympics C. In a town                         D. In a state   
12. How did researchers know that ancient Greeks rushed to watch the Olympics? 
A. Thousands of people came to watch. B. The main stadium is still not big enough. 

12345
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
C. They have found the related record of events. D. Many of them were visitor and pilgrims. 
 
13. What did women do since they were not allowed to participate in the Olympics? 
A. They stayed at home doing nothing. B. They organized protests in the city. C. They had their own games. 
D. They set up tents around the site.  
14. The ancient athletes must have felt honored when they ___________ . 
A. completed in a 200-meter race. B. wrestled with each other 
C. read the accounts of the games 
D. received the treatment of free dinners  
15. It can be inferred from the fourth paragraph that __________ . 
A. the ancient athletes liked to celebrate their victories B. free dinners were offered during the competition  
C. city-states competed with each other to win the Olympics D. awards were often stolen to honor the athletes   
Questions 16—20 are based on the following passage:  
Why are mobiles so popular? Because people love to talk to each other. And it is easier with a mobile phone. In countries like Russia and China, people use mobile phone in places where there is no ordinary telephone. Business people use mobiles when they’re traveling. In some countries, like Japan, many people use their mobile phones to send e-mail message and access the Internet. They use a new kind of mobile phone called “i-mode”. You can even use a mobile phone listen to music. 
Mobile phones are very fashionable with teenagers. Parents buy mobile phones for their children. They can call home if they are in trouble and need help. So they feel safer. But teenagers mostly use them to keep in touch with their friends or play simple computer games. It’s cool to be the owner of a small expensive mobile. Research shows that teenage owners of mobile phone smoke less. Parents and schools are happy that teenagers are safer and smoke less. 
But many people dislike them. They hate it when the businessman opposite them on the train has a loud conversation on his phone. Or when mobile phones ring in a café or restaurant. But there is a much more serious problem. It’s possible that mobile phone can heat up the brain because we hold the phone so closed to our bead. Scientists fear that mobiles can perhaps be bad for your memory and even give you cancer. 
 
16. Mobile are popular among people because _______ 
A. they think mobile are fun B. they believe mobile are safe C. they love to listen to music  
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
D. they feel it easier to talk to each other 
 
17. It is stated in the passage that Russia and China _______ . 
A. ordinary telephone service is available everywhere B. people prefer mobile phone to ordinary telephones C. mobile are used in places without ordinary telephone D. people use mobiles to send e-mail and access the Internet  
18. Parents buy mobile phone for their children because ________ . 
A. mobile phone are very fashionable with teenagers 
B. they can call home if they are in trouble and need help  C. they can use mobile to play simple computer games  D. mobile phone enable teenagers to give up smoking  
19. Why can mobile phone be a much more serious problem? 
A. Because people hate the businessmen using mobile in public places. B. Because of use of mobile phones can be physically harmful. C. Because there is strong evidence for the problems of mobiles. D. Because people feel their privacy unprotected in a café or restaurant.  
20. Which of the following can be the title of this passage? 
A. Why Are Mobile So Popular? B. Mobiles—Useful or Useless C. Mobile—A Danger to health?  D. Why Do We Design Mobile?  
Questions 21—25 are based on the following passage:  
   At the International Snow Sculpture Championships in Colorado on January 27, people will carve the white stuff into art. Planning begins months before the first snow falls. Teams submit applications and sketches of their sculptures in July. Then, a panel of judges choose 14 teams for the championship. 
The rules are simple: Electric tools are not allowed. Teams carve snow with everything but the results are not entirely in the sculptors’ hands,” if it is extremely sunny and warm.” DeWall, the competition’s director of public relations, explained, “we will erect old sail from sail boats into the air to block the sun from melting the sculptures.” If it snows, she continued, teams have to work extra hard to scrape(刮掉) the new snow off their work.. 
The judges look for creativity, technical skill, and overall impact on the viewer. The winner does not receive any money. “There is no cash prize because the event began with the concept of global camaraderie(情谊).” DeWall explained. Instead of focusing on money, she continued, “winners revel(纵情) in the friendship, the art, and the hard work.”  
21. What does the phrase “white stuff” in the first paragraph refer to ? 
A. Wood                      B. Snow  
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
C. Ice                         D. Rock 
 
22. What do people start to plan for the Championships? 
A. After the first snow fall in Colorado. B. Once they submit their applications. C. Before their sculptures are sketched 
D. As soon as the judges have chosen the teams.  
23. The sculptors cannot control the result because ________ . 
A. it is extremely and warm B. it shine and/or snows 
C. the sun melts their sculptures D. old sails are raised into the air   
24. What is the viewer’s role in the championships? 
A. Sculptors like to work together with them. 
B. Judges consider their responses as choosing the winner. C. Viewers watch and help to product the sculptures. D. The organizers rate their involvement and enthusiasm.  
25. The winners enjoy all of the following EXCEPT ________ . 
A. the cash prize                    B. the friendship C. the art                        D. the hard work  
Questions 26—30 are based on the following from New York Times’ electronic  
Classified Ads: JOB INFORMATION Job Title : Employer : Source : Location : Date : JOB DESCRIPTION Description: BANKING OPENING NEW BRANCHES We are growing domestic bank who seek exp’d staff for our new branches. Branch managers 2  yrs exp in Br Mgmt, knwlg in all bkg products and regs, excellent Mgmt skills a must, sales and mktg skills. Tellers (F/T, P/T) Banking experience preferred. Customer Serv Reps (F/T, P/T) Banking background a must. Qualified candidates should e-mail resume to hr@doralbankny.com or fax to 212-329-3745. Doral Bank is EOE. For more details visit www.doralbankny.com Banking Confidential NY Times Classified Ads New York, NY 09-16-2005           GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
26. Which of the following is NOT shown above? 
A. Job title                    B. Annual payment C. Ad source                   D. Job description  
27. Based on what you read, the ad is intended for the __________ . 
A. recruitment                 B. product promotion C. banking service              D. banking reform  
28. New staff are needed because of _______ . 
A. the opening of the new branches B. the updating of the banking service  C. the retirement of the experienced staff D. the lack of excellent management  
29. Which of the following is NOT mentioned in the ad? 
A. Branch managers                 B. Tellers 
C. Customer Service Reps            D. Sale managers  
30. Qualified candidates are expected to _________ . 
A. e-mail their resumes to hr@doralbankny.com B. visit Doral Bank in New York in person  C. call 212-329-3745 for more information D. visit www.doralbankny.com for a interview  
Part Three  Cloze 
Directions: 
There are ten blanks in the following passage. For each numbered blank, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the best  one and. Mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line though the center.  
Double Income and No Kids (DINK) becomes fashionable in China. The DINK couples are usually regarded as those who have higher educations and __31__ careers with higher incomes. The increase in DINK families has shattered the Chinese traditional idea of the family and __32__  typical. 
A survey conducted recently in Beijing by a market survey company __33__ that about 3.3 percent of 1,300 surveyed families in Beijing said they have __34__ plans to have children. It is estimated there are about 600,000 DINK families in large cities like Beijing, Tianjin, Shanghai, and Chongqing. 
Why they choose such a lifestyle is concluded in __35__ reasons. Some are showing great worry for the rapid growth of population; some are indulged in building a more well-off family; some are showing sharp __36__ to get themselves free from the obligation of raising children. __37__, most people still believe it is necessary to bear a child to keep the family line on. As an old Chinese saying goes, there are three aspects in failing to be a filial son and the __38__ GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
serious one is to have no heir for the family. So childless couples will suffer discrimination __39__ family members and neighbors. But it is clear that the new tide of ideas has come, which suggests young people __40__ to choose their own way of life. They are installing modern ideas into traditional families and society. In the modernization process, personal choices will be highly respected.  
31.  A. stable           B. available         C. achievable        D. liable 32.  A. had become      B. may become      C. became           D. becomes 33.  A. directed         B. induced          C. indicated          D. dictated 34.  A. no             B. not              C. hardly            D. scarcely 35.  A. elegant          B. abundant         C. similar           D. various 36.  A. tension          B. attention         C. intention          D. interaction 37.  A. Moreover        B. However         C. According        D. Generally 38.  A. most            B. more            C. latest             D. less 39.  A. into             B. to               C. at               D. from 
40.  A. wanted          B. should want       C. want             D. had wanted  
Part Four    Dialogue Completion 
 
Directions: 
In this part, there are ten short incomplete dialogues between two speakers, each followed by four choices marked A, B, C and D. Choose the one that most appropriately suit the conversational context and best completes the dialogue. Mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center.  
41. Receptionist: Can I help you? 
   Customer: _____A____. Where do I pay my fees? 
A. Yes, please B. Thank you C. As you please D. Yes, you can  
42. Operator: _____C____, May I help you? 
   David: I’d like to set up a telephone service, please. 
A. Speaking B. Hey 
C. Pacific Bell D. I’m John Smith  
43. Cathleen: Let’s take a coffee break, shall we?    Yolanda: ____D____, but I can’t. 
A. We shall B. Yes, let’s 

12345
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
C. You will 
D. I wish I could 
 
44. Beth: You look a little pale. Are you OK?    Jerry: ____D____, I feel terrible. 
A. To speak out B. To begin with C. To sum up 
D. To tell you the truth  
45. Ken: Gee, Martin, I’d love a cup of coffee.    Martin: _____A____, Is instant OK? 
A. Sure thing B. I’m sure C. No kidding D. Sure I do   
46. Joanne: Hey, you look concerned. _____A___    Harry: The final exam. I’m not fully prepared yet. 
A. What’s on your mind? B. What a lovely day ! C. What has attracted you? 
D. What about seeing the doctor?  
47. Johnson: I got home very late last night. I hope I didn’t disturb you.    Landlady: ____B____ . 
A. No, I heard a lot of noise. B. No, I didn’t hear a thing. C. Yes, I didn’t hear any noise. D. Yes, I didn’t hear you.  
48. Peter: What’s there to do at night. 
   Clerk: There are clubs, concerts, players and so on._____D___ ! 
A. You make it. B. You find it. C. You manage it. D. You name it.  
49. Ray: ______A____. Where was I ? 
   Brenda: You were talking about your trip to South Africa. 
A. Let’s back up. B. What did I hear. C. Let’s check in. 
D. What were you talking about. 
GCT考试网  http://www.mygct.cn/ 
 
50. Edie: I thinking Professor Holt is smart and she’s really good teacher.    Rosa: OK. I’ll try to get into her class.    Edie: ____D___ ! 
A. You can’t miss it. B. Forget it. C. Mind you. 
D. You won’t be sorry.     

12345
最新回复 (0)
返回
免责申明:本站点所有资源来自互联网网友发布,如侵犯您的合法权益,请联系zzjfuture@gmail.com,我们立刻处理。 @2010-2020 技术支持: 成都软件开发